Mengi: Béda antara owahan

Gedhéné ora owah ,  8 taun kepungkur
c
Robot: Perubahan kosmetika
c (r2.6.4) (bot Menambah: gl:Asma (doenza))
c (Robot: Perubahan kosmetika)
{{disambiginfo}}
[[gambarGambar:Salbutamol2.JPG|thumb|250px|Obat asma kang awujud inhaler]]
'''Asma''' yaiku [[penyakit]] kang dijalari amarga ana gangguan ing piranti ambegan kayata gorokan abuh utawa ciyut, mula ambegan kaganggu utawa sesek. Kadhang-kadhang napas dadi seseken. <ref name="a">{{id}}Lembaga Penelitian Pemngembangan dan Pemberdayaan Lingkungan. 2000. Pemanfaatan Tumbuh-Tumbuhan Alami Untuk Kesehatan dan Pengobatan Alternatif. Jawa Tengah: Jaya Madani.</ref> Asma iku disebabake amarga saluran kanggo ambegan kang dadi sempit amarga ''hiperaktivitas'' amarga rangsangan kang ndadekake radang lan saluran ambegan kang nyempit sauntara wektu.
 
 
[[Kategori:Kasehatan]]
[[kategoriKategori:penyakitPenyakit]]
 
[[af:Asma]]
4.283

besutan