Gendéra Ethiopia: Béda antara owahan

3 bèt wis ditambahake ,  8 taun kepungkur
c
Robot: Perubahan kosmetika
c (r2.7.1) (bot Menambah: br:Banniel Etiopia)
c (Robot: Perubahan kosmetika)
[[FileGambar:Flag of Ethiopia.svg|right|thumb|250px|[[File:FIAV 111000.svg|20px]] Gendé Rasio: 1:2]]
 
'''Gendéra Ethiopia''' dikenalake ing [[donya]] wiwit tanggal [[6 Februari]] [[1996]]. Gendéra [[Ethiopia]] ngadahi [[werna]] [[ijo]], [[kuning]], lan [[abang]] saha [[bintang]] kang wangun [[pentagram]]. Werna gendéra Ethiopia yaiku kagolong werna kang uga digunakake dèning [[Gendéra Pan-Afrika]].
 
== Sajarah ==
<gallery>
File:Ethiopian Pennants.svg|Sakwisé gendéra [[pesagi]] digawe/diciptakan, Ethiopia ngundah panji-panji kang cacahe telu.sumangga diprekasni werna abang kang ana ing paling ndhuwur.
4.283

besutan