Manggis, Karangasem: Béda antara owahan

Gedhéné ora owah ,  8 taun kepungkur
c
Robot: Perubahan kosmetika
c (r2.6.4) (bot Menambah: map-bms:Manggis, Karangasem)
c (Robot: Perubahan kosmetika)
'''''Bali menyang:''''' [[Kabupaten Karangasem]]
 
[[CategoryKategori:Provinsi Bali]] [[Category:Kabupaten Karangasem]]
[[Kategori:Kabupaten Karangasem]]
 
[[id:Manggis, Karangasem]]
4.283

besutan