Manggis, Majasanga, Boyalali: Béda antara owahan

4 bèt wis ditambahake ,  8 taun kepungkur
c
Robot: Perubahan kosmetika
c (Robot: Perubahan kosmetika)
'''Manggis''', iku salah sawijining désa / kalurahan ing [[Majasanga, Bayalali|Kecamatan Majasanga]], [[Kabupatèn Bayalali]], provinsi [[Jawa Tengah]], [[Indonésia]].
 
== Delengen uga ==
* [[Majasanga, Bayalali]]
* [[Kabupatèn Bayalali]]
 
== Pranala jaba ==
* [http://www.boyolalikab.go.id/ Situs resmi Kabupatèn Bayalali]
 
4.283

besutan