Jambu Timur, Mlangga, Jepara: Béda antara owahan

3 bèt wis ditambahake ,  8 taun kepungkur
c
Robot: Perubahan kosmetika
(+)
c (Robot: Perubahan kosmetika)
|kapadhetan =-
}}
'''Jambu Timur''' iku salah sawijining désa / kalurahan ing [[Mlangga, Jepara |Kecamatan Mlangga]], [[Kabupatèn Jepara]], provinsi [[Jawa Tengah]], [[Indonésia]].
 
== Delengen uga ==
* [[Mlangga, Jepara]]
* [[Kabupatèn Jepara]]
 
== Pranala jaba ==
* [http://www.jeparakab.go.id/ Situs web resmi Kabupaten Jepara]
 
4.283

besutan