Basa Madura: Béda antara owahan

1 bèt wis ditambahake ,  9 taun kepungkur
c
tanpa ringkesan besutan
(→‎Rupa-rupaning Basa Madhura: +navbox basa daerah)
c
 
{{Basa dhaérah ing Indonésia}}
[[Kategori:Basa AustronesiaAustronésia|Madura]]
[[Kategori:Madura]]