Basa Sundha: Béda antara owahan

8 bèt wis ditambahake ,  7 taun kepungkur
c
tanpa ringkesan besutan
(→‎Uga pirsanana: +navbox basa daerah)
c
{{Basa dhaérah ing Indonésia}}
 
[[Kategori:Basa AustronesiaAustronésia|Sundha]]
[[Kategori:Basa Sundha]]