Déwabrata: Béda antara owahan

Gedhéné ora owah ,  9 taun kepungkur
tanpa ringkesan besutan
{{gabung|Bisma}}
[[Gambar:Dewabrata.jpg|thumb|120px|Dewabrata]]
'''Dewabrata''' inggih punika putra saking Prabu [[Sentanu]] kaliyan widodari Batari [[Gangga]],. Raden Dewabrata inggih punika satriya ingkang misuwur kanthi kasektenipun. Piyambakipun nglampahi pagesanganipun dados [[Brahmacari]] utawi wadat kagem kabageyanipun bapakipun.
== Pungkasan Crita ==
Wonten ing yuswa sepuhipun, Dewabrata seda jalaran saking piyambakipun. Dewabrata mejahi [[Dewi Amba]] ingkang sanged tresna kaliyan Dewabrata, pungkasanipun sukma Dewi Amba saged nyawiji kaliyan sukmanipun [[Srikandhi]] lan saged mejahi [[Bisma]].
43

besutan