Putih: Béda antara owahan

1 bèt wis ditambahake ,  8 taun kepungkur
c
typo supaya katon kategorine
c (r2.7.1) (bot Mengubah: zh-yue:白)
c (typo supaya katon kategorine)
 
== Mumpangat ==
Putih ing sakjroning panguripan masyarakatmasarakat sakdina-dina dimumpatngatake kanggo dasaran werna [[kertas]].Karana iku werna putih umumé kanggo nentukake lembaran kang ora kena werna liya utawa werna mangsi<ref name="internet2"/>.
Sakjroning kaciptané karya seni rupa, [[seniman]] uga ncampur werna putih karo warna liyane kanggo ngasilake werna kang lueih enom saka werna utama/pokok contoné biru enom, kuning enom, lan sakpanunggalipun. Werna putih uga nduweni pralambang suci lan resik <ref name:"internet1"> {{id}}[http://pinginpintar.com/Arti Warna Putih.diunduh 28-03-2011]</ref> <ref name="internet2"> {{id}} [http://desaingratis.com/info/filosofi-warna/] diunduh ing tanggal 28-03-2011.</ref>
 
*[[Dhaptar werna]]
*[[Seni rupa]]
 
==Catethan suku==
==Cathetan sikil==
{{reflist}}
 
File:Hsv sample.png|Mlakuné werna tua ing werna padhang
File:CMYK farbwuerfel.jpg|Werna gradasi
<gallery/gallery>
[[Kategori:Werna]]
8.252

besutan