Pandhidhikan: Béda antara owahan

19 bèt wis ditambahake ,  8 taun kepungkur
c
bot Menambah: se:Skuvlejupmi
c (bot Menambah: se:Skuvlejupmi)
[[scn:Aducazzioni]]
[[sco:Eddication]]
[[se:Skuvlejupmi]]
[[sh:Obrazovanje]]
[[si:අධ්‍යාපනය]]
2.824

besutan