Drona: Béda antara owahan

Gedhéné ora owah ,  8 taun kepungkur
 
==Watak kaprebadinipun==
Watek kaprebadinipunkapribadenipun Drona inggih menika sekti mandraguna, wasis babagan paperangan, nanging panjenenganipun watek kaprebadinipunkapribadenipun ingkang kirang sae inggih menika gumedhe, wengis, lan kathah guneman.
 
==Pagesanganipun==