Ada Band: Béda antara owahan

5 bèt wis dibusak ,  9 taun kepungkur
tanpa ringkesan besutan
}}
 
'''Ada Band''' inggih punika salah satunggaling grup [[musik]] pop [[Indonesia]]. Ada band punika gadhah anggota inggih punika, [[Suriandika Satjadibrata]], [[Marshal Surya Rachman]] ([[Gitar]]), [[Donnie Sibarani]] (Vokal), lan [[Aditya Pratama]]. Ada Band misuwur kanthi tembang, ''Masih'', ''Langit Tujuh Bidadari'', lan ''Karena Wanita Ingin Dimengerti''. Tembang-tembang punika wau gadhah téma katresnan, amargi saking punika Ada Band dados band [[Indonesia]] ingkang kalebet aliran [[melankolis]].
 
Album ingkang dipundamel ing taun [[1996]], Ada Band gadhah anggota [[Ibrahim Imran]] (Baim) ing [[gitar]] lan vokal, [[Iso Edi A]] (Iso) ing [[keyboard]] lan [[backing vokal]], [[Elif Ritonga]] (Eel) ing [[drum]], lan [[Krisna Bagita]] ing [[keyboard]]. Album kaping satunggalipun gadhah asma ''Seharusnya'', dipundamel ing taun [[1997]].
Sasampunipun album kaping kalih punika, Peradaban 2000 ([[2000]]), Iso lan Eel medal saking anggota Ada Band. Album kaping tiga posisi [[drum]] inggih punika [[Rama Yaya Muktio]]. Kados punika Rama ingkang dados vokalis medal saking Ada Band ing wulan [[Desèmber]] [[2001]].
 
43

besutan