Beijing: Béda antara owahan

15 bèt wis ditambahake ,  7 taun kepungkur
c
r2.7.1) (bot Menambah: lad:Peking
(+ cathetan (nguantuk tenan))
c (r2.7.1) (bot Menambah: lad:Peking)
[[kw:Beijing]]
[[la:Pechinum]]
[[lad:Peking]]
[[lb:Peking]]
[[lij:Pechin]]
9.872

besutan