Bakso: Béda antara owahan

82 bèt wis ditambahake ,  9 taun kepungkur
c
sithik
(sithik)
c (sithik)
[[Gambar:Bakso mi bihun.jpg|thumb|right|Bakso kang disuguhaké nganggo [[bihun]] lan pangsit goreng.]]
'''Bakso''' utawa '''baxo'''<ref>Cara panulisan sing kerep ditemoni ing tlatah Semarang</ref> iku sawijining panganan Indonésia. Bakso iku rupané awujud daging sing dicampur glepung kanji sithik lan dibentuk bundher-bundher.<ref name="internet1">{{id}}[http://basonesia.t35.com/ Bakso] (diaksès tanggal 13 Maret 2011) </ref>
==Sajarah==
Bakso iku asalé saka basa [[China]] kang kasusun saka rong tembung, yaiku ''bak'' lan ''so''.<ref name="internet1"> </ref>