Kutha Majakerta: Béda antara owahan

69 bèt wis ditambahake ,  13 taun kepungkur
tanpa ringkesan besutan
*[[Daftar Daerah Tingkat II]]
*[[Kabupaten Majakerta]]
 
== Peninggalan Sejarah ==
*[[Candi Tikus]]
*[[Candi Bajang Ratu]]
 
 
 
==Pranala Jaba==
Naraguna anonim