Ketéla pohung: Béda antara owahan

71 bèt wis dibusak ,  8 taun kepungkur
sithik
(sithik)
(sithik)
Téla ditandur ing [[Indonesia]] kanggo panganan pokok (mangsa iku [[Hindia Wilandi]]) lan didol (dijual) ing taun 1810<ref>[http://www.payer.de/hbiweltweit/weltw53.html Payer, M. ''HBI weltweit. 5.3. Zur Geschichte Indonésiens.'' Edisi 1997-03-18. Diakses 18 Mei 2007]</ref>, lan sakdurungé dikenalaké karo wong [[Portugal|Portugis]] ing abad ke-16 ning Nuswantara saka [[Brasil]].
 
== Pirsani Ugi ==
* [[Arracacha]]
* [[Kentang]]
* [[Peuyeum]]
* [[Tapé]]
 
== Prodhuksi donya ==
|}
 
== DelengDelengen uga ==
* [[Arracacha]]
* [[Kenthang]]
* [[Peuyeum]]
* [[TapeTapé]]
* [[Arracacha]]
 
== Rujukan umum ==
=== Rujukan umum ===
# FAO, [http://www.fao.org/es/esc/en/20953/21029/highlight_28829en.html June 2003 cassava market assessment], 2003
# Cereda, M.P. and Mattos, M.C.Y. (1996). "Linamarin - The Toxic Compound of Cassava". Journal of Venomous Animals and Toxins (online) 2 (1), 6-12; ISSN 0104-7930 [http://www.scielo.br/scielo.php?script=sci_arttext&pid=S0104-79301996000100002&lng=en&nrm=iso]
 
=== RujukanCathetan mligisikil ===
{{reflist}}
 
== Pranala jabanjaba ==
{{commons|Manihot esculenta}}
* {{en}} [http://www.hort.purdue.edu/newcrop/Crops/CropFactSheets/cassava.html Cassava - Purdue University Horticulture]