Taksonomi (biologi): Béda antara owahan

67 bèt wis ditambahake ,  9 taun kepungkur
c
r2.7.3) (bot Menambah: ml:വർഗ്ഗവിഭജനവിജ്ഞാനീയം; kosmetik perubahan
c (r2.7.2) (bot Menambah: mk:Таксономија)
c (r2.7.3) (bot Menambah: ml:വർഗ്ഗവിഭജനവിജ്ഞാനീയം; kosmetik perubahan)
'''Taksonomi''', saka tembung (Basa Yunani: ''tassein'' sing maknané ''kanggo nglasifikasi'' lan ''nomos'' sing maknané ''aturan''. Taksonomi bisa diarani klasifikasi mawa hirarki, utawa prinsip sing ndhasari klasifikasi. Mèh kabèh -- barang obah, barang meneng, panggonan, lan kedadéyan -- bisa diklasifikasèkaké miturut sawetara skéma taksonomi.
 
== Taksonomi jroning biologi ==
* [[Taksonomi lemah]]
* [[Taksonomi Bloom|Taksonomi tujuan pendhidhikan]]
{{Link FA|es}}
 
[[Kategori:Klasifikasi èlmiah]]
 
[[Kategori:Taksonomi]]
 
{{Link FA|es}}
 
[[ar:علم التصنيف]]
[[map-bms:Taksonomi]]
[[mk:Таксономија]]
[[ml:വർഗ്ഗവിഭജനവിജ്ഞാനീയം]]
[[ms:Taksonomi]]
[[nl:Taxonomie]]
40.158

besutan