Wedhi, Klathèn: Béda antara owahan

24 bèt wis ditambahake ,  9 taun kepungkur
tanpa ringkesan besutan
c (r2.6.4) (bot Menambah: map-bms:Wedi, Klaten)
|}
 
{{Disambig info|Wedhi}}
== Prakata ==
'''Kecamatan Wedi''' iku salah siji [[kecamatan]] ing [[kabupaten]] Klathen, provinsi [[Jawa Tengah]], [[Indonesia]]. Dhalang kondhang [[Narto Sabdo|Ki Narto Sabdo]] papan kelairané yaiku ing Dusun Krangkungan, Désa Pandes ing kecamatan iki.
1.588

besutan