Kolonialisme: Béda antara owahan

163 bèt wis ditambahake ,  8 taun kepungkur
tanpa ringkesan besutan
c (r2.7.2) (bot Menambah: an, ar, arz, ast, bat-smg, be, be-x-old, bg, bs, ca, cs, cy, da, de, el, eo, es, et, fa, fi, fr, gl, he, hi, hif, hr, id, is, it, ja, ko, krc, ku, la, lt, lv, ml, ms, nl, nn, no, ny, oc, pap, pl, pnb, pt, ro, ru, rue, sah, s...)
'''Kolonialisme''' yaiku [[pangembangan]] kekuasaan ing negara. Kekuasaan iki ana loro yaiku menungsa [[lan wilayah]]. Sing ndukung kolonialisme duwé panyaruwé yaiku hukum kolonial gawé untung negara sing dikolonialèkaké kanthi ngembangaké infrastruktur ékonomi lan politik sing dibutuhaké kanggo majukaké, lan demokrasi.<ref name="internet 1">{{id}}[http://www.freewebs.com/rinanditya/konsepkolonialismedkk.htm](diunduh pada tanggal 5 Juni 2012)</ref> Dhèwèké ngrujuaké ing sisa koloni, kaya [[Amérika Serikat]], [[Australia]], [[Selandia Baru]], [[Hong Kong]], lan [[Singapura]] dadi tuladha suksès sakwisé kolonialismé.
 
[[Kategori:Sosiologi]]
 
====Cathetan====
<references/>
 
[[an:Colonialismo]]