Kampus: Béda antara owahan

2 bèt wis ditambahake ,  8 taun kepungkur
c
tanpa ringkesan besutan
(Kaca énggal: '''Kampus''' yaiku sawijining panggonan kagem panggenanipun pendidikan.<ref name="internet1">.{{id}}[http://www.google.co.id/url?sa=t&rct=j&q=kampus%20adalah&source=web&cd=3&ved=0CF...)
 
c
'''Kampus''' yaiku a sawijining panggonan kagem panggenanipun pendidikan.<ref name="internet1">.{{id}}[http://www.google.co.id/url?sa=t&rct=j&q=kampus%20adalah&source=web&cd=3&ved=0CFQQFjAC&url=http%3A%2F%2Fwww.lontar.ui.ac.id%2Ffile%3Ffile%3Ddigital%2F125680-155.2%2520SET%2520g%2520-%2520Gambaran%2520Konsep%2520-%2520Pendahuluan.pdf&ei=nMTNT72BG5HPrQeDg4iCDA&usg=AFQjCNFKHxJOFBJCnjp9_hgDY_0AnuJyQA&cad=rja:kampus adalah](dipunundhuh tanggal 5 Juni 2012)<ref/>
 
{{Kategori:Kampus}}
11

besutan