Télévisi: Béda antara owahan

2 bèt wis ditambahake ,  9 taun kepungkur
c
[[Gambar:OTVbelweder-front.jpg|thumb|200px|right|tv taun 1957]]
 
== JenisJinis televisi ==
* [[TélévisianalogTélévisi analog]]
* [[TélévisidigitalTélévisi digital]]
 
== Pirsani juga ==