Drustajumena: Béda antara owahan

53 bèt wis ditambahake ,  9 taun kepungkur
sithik
c (+kat, +iw)
(sithik)
'''Drustajumena''' utawa '''Drestadyumna''' yaiku putraneputrané [[Drupada|Prabu Drupada]] lan rayinerayiné DewiDèwi [[Drupadi]]. Nalika perang [[BarathayudaPerang Bratayuda|Bratayuda]] satriya iki dadi [[senopati]]ne [[Pandhawa]]. Drustajumena dadi satriya sing ngawonakengawonaké Resi [[Druna]].
 
{{Wayang-stub}}