Naval Scene

Gabung 28 Oktober 2006
1 bèt wis ditambahake ,  9 taun kepungkur
c
tanpa ringkesan besutan
c
''Klambiné deles soklat tuwa{{br}}
''Sing nglambèni wong sakdonya{{br}}
''Bisa merdikamardhika kaya srengéngé{{br}}
''Sing tanpa bala bisa murub dhéwé{{br}}
''Nglakoni dhawuhé Gusti ing jagad gedhé{{br}}
2.526

besutan