Sawi: Béda antara owahan

3 bèt wis dibusak ,  9 taun kepungkur
tanpa ringkesan besutan
c (bot Menambah: zh,bo,eu,pl,ko,he,fr,es,hu,ms,de,simple,zh-yue,hsb,nl,sv,ar,ru,no,ca,fi,uk,cs,hr,nv)
 
[[Gambar:BrassicaPekinensis3.jpg|thumb|250 px|Sawi ijo]]
'''Sawi''' yaiku [[sayuran]] kang kalebu marga [[Brassica]].<ref name="internet2"/> Sawi dimanfaataké [[godhong]] lan [[kembang]]é dadi bahan pangan yaiku dadi sayuran.<ref name="internet2"/> Sawi dipangan nalika isih seger lan, kena uga diolah utawa dimasak. <ref name="internet2"/>Sawi iku kalebu spesies ''Brassica'' kang mirip siji lan sijiné.<ref name="internet2"/>
 
Ing [[Indonésia]] istilah sawi biyasané nyebutaké [[sawi ijo]] yaiku ''Brassica rapa'' saka kelompok ''parachinensis''.<ref name="internet2"/> Sawi [[ijo]] nduweni jeneng liya yaiku sawi [[bakso]], ''caisim'', utawa ''caisin''.<ref name="internet2"/> Sawi ijo uga nduwéni khasiat kanggo ncegah [[kanker]].<ref name="internet2">{{id}}[http://lifestyle.okezone.com/read/2011/03/09/195/433053/sawi-hijau-cegah-kanker](dipunudhuh tanggal 10 Juni 2011)</ref>