Gènus: Béda antara owahan

17 bèt wis dibusak ,  8 taun kepungkur
tanpa ringkesan besutan
c (r2.7.3) (bot Menambah: ast:Xéneru (bioloxía))
Ing [[biologi]], '''genusGenus''' utawa '''marga''' iku salah sawijining wangun panglompokan ing klasifikasi makluk urip. Anggota-anggota genus duwé pepadhan [[morfologi]] lan kekerabatan sing cerak. Ing sistem [[tatajeneng biologi|tatajeneng binomial]], jeneng sawijining spesies makluk urip kapérang saka rong tembung: jeneng genusé (diwiwiti kanthi huruf kapital) lan jeneng panunjuk spesiesé. Contoné, ''Homo sapiens'', jeneng ilmiah kanggo spesies menungsa modhérn, nandhaaké menawa menungsa modhérn kagolong ing genus ''Homo''.
 
{{biologi-stub}}