Latin: Béda antara owahan

3 bèt wis ditambahake ,  9 taun kepungkur
tanpa ringkesan besutan
c (r2.6.5) (bot Menambah: eu:Latino)
Tembung '''Latin''' punika tegesipun inggih saged:
* [[Aksara Latin]], ingkang dipungunakaken kanggé nyerat kathah basa ing donya.
* [[Basa Latin]], basa resmi [[Kakaisaran Romawi]].
* [[Latium]], papan asalipun tiyang-tiyang ingkang basa Latin.
* [[Amerika Latin|Amérika Latin]].
 
{{disambig}}