Sesanti: Béda antara owahan

1 bèt wis ditambahake ,  9 taun kepungkur
tanpa ringkesan besutan
c (Suntingan 202.153.241.3 (dhiskusi) dipunwangsulaken dhateng ing vèrsi pungkasan déning Slamet Serayu)
'''Motto''' utawa sesanti (semboyan) iku tembung utawa rangkeyan tembung sing ngandung ajakan kanggo nyemangati, nambah motivasi, uga kadhang dadi tujuan siji [[organisasi]]. Sing nganggo motto iki biasane oraganisasi, [[negara]], [[kutha]], [[universitas]], uga kaluarga-kaluarga priyayi. Umume motto iku ditulis nganggo basa kuna utawa basa dhaerah. Neng [[Indonesia]] bisanebiasane motto ditulis nganggo [[basa Kawi]], [[basa Sansekerta]], basa iki uga kadhang kanggo nulis motto neng dhaerah liya neng [[Nusantara]].
 
== Uga pirsani ==