Basa Walanda: Béda antara owahan

31 bèt wis ditambahake ,  9 taun kepungkur
c
tanpa ringkesan besutan
c
c
[[Kategori:Walanda]]
[[Kategori:Basa ing Belgia]]
[[Kategori:Basa ing Suriname]]
 
{{Link FA|hr}}