Sistem lintang: Béda antara owahan

24 bèt wis ditambahake ,  9 taun kepungkur
c
r2.7.3) (bot Menambah: af:Veelvoudige ster; kosmetik perubahan
c (r2.7.2) (bot Menambah: no:Stjernesystem)
c (r2.7.3) (bot Menambah: af:Veelvoudige ster; kosmetik perubahan)
[[Gambar:Solar sys2.png|thumb|right|250px|Tata Surya]]
'''Sistem lintang''' iku sawijining sistem sing dumadi saka siji utawa sawetara [[lintang]] lan biasané arupa [[sistem keplanètan]] sing kabentuk akibat tarikan [[gravitasi]]. Ing antarané sistem lintang anasistem [[tata surya]] sing dumadi saka [[Srengéngé]] lan obyèk-obyèk liya, klebu [[Bumi]] sing orbité ngubengi srengéngé mau.
 
Conto saka sistem lintang yakuwi:
 
{{astronomi-stub}}
 
[[Kategori:Sistem lintang| ]]
 
[[af:Veelvoudige ster]]
[[ar:نظام نجمي]]
[[be:Зорная сістэма]]
40.530

besutan