Umbel: Béda antara owahan

8 bèt wis ditambahake ,  8 taun kepungkur
tanpa ringkesan besutan
(Rintisan)
 
Umbel inggih menika arupi ''cairan'' ingkang kenthel utawi cuwer. biasanipun medal saking [[irung]] nalikane pilek. biasanipun warnanipun bening, kadang [[putih]] malah ugi wonten ingkang ijem kenthel.
4.487

besutan