Nusantara: Béda antara owahan

2 bèt wis ditambahake ,  10 taun kepungkur
c
tanpa ringkesan besutan
c (bot Menambah: de:Malaiischer Archipel)
cTidak ada ringkasan suntingan
'''Nusântara''', utawa sok-sokan tinulis '''Nuswantara''' ing [[basa Jawa]], iku sawijining konsèp politik. Tembung iki kabangun saka rong tembung '''nusa''' (pulo) lan '''antara''' (liya). Ing konsep kanagaran [[Jawa]], praja Karaton dibagi dadi telu:
# [[Nagara Agung]]
# [[Mancanegara]]
95

besutan