Naval Scene

Gabung 28 Oktober 2006
1 bèt wis ditambahake ,  9 taun kepungkur
typo
(typo)
(typo)
{{BintangWiki4L|Wilujeng. Panjenengan sampun kersa mbiyantu ngregengaken Wikipedia abasa Jawi dados panitia kompetisi nyerat “Papat Limpad”. Matur nuwun. [[Panganggo:Pras|Pras]] <sup>[[Dhiskusi Panganggo:Pras|rembugan]]</sup> 08:48, 3 Juni 2011 (UTC)}}
 
{{bintangWiki4L2012|”Kaaturken”Kaaturaken dhumateng Mas Naval Scene minangka Penasihat Proyek Papat Limpad 2012 lan lelabetanipun ngagengaken Wikipedia abasa Jawi”.Matur nuwun. [[Panganggo:Pras|Pras]] <sup>[[Dhiskusi Panganggo:Pras|pirembagan]]</sup> 13 Juni 2012 12.04 (UTC)}}}
 
 
78.625

besutan