Ménaka: Béda antara owahan

4 bèt wis ditambahake ,  10 taun kepungkur
tanpa ringkesan besutan
(Kaca énggal: {{TMH Infobox| | Image = Menaka_Vishwamitra_by_RRV.jpg | Caption = Lukisan Menaka menggoda Wiswamitra, karya Raja Ravi Varma. | Nama = Menaka | Identitas = Data diri | Kitab...)
 
Tidak ada ringkasan suntingan
| Anak = [[Sakuntala]]
}}
Ing [[mitologi]] [[Hindu]], '''Menaka''' ([[basa Sanskerta]]: मेनका; ''Ménakā'') yaiku jeneng sawijining [[widadari]] saka kahyangan kang ayu banget. Sebagian crita uripe ana ing [[Ramayana]] lan [[Adiparwa]]. Ing [[Ramayana]], Menaka minangka widadari kang nggoda [[Wiswamitra]], dene ing [[Adiparwa]], Menaka dicritakake minangka ibu saka [[Sakuntala]].
6.407

besutan