Miroslav Klose: Béda antara owahan

664 bèt wis ditambahake ,  8 taun kepungkur
tambahan saka http://jv.wikipedia.org/w/index.php?title=Miroslav_Marian_Klose&oldid=669576
c (r2.7.2) (bot Menambah: mn:Мирослав Клозе)
(tambahan saka http://jv.wikipedia.org/w/index.php?title=Miroslav_Marian_Klose&oldid=669576)
Miroslav Klose uga tau éntuk terompah kencana amarga bisa ngasilké gol sing paling akèh ing Piala Dunia 2010.
Akèh gelar sing wis disandhang dening pamain bal Jerman iki.
 
==Babad slira==
Miroslav Marian Klose inggih menika salah satunggaling pamain bal-balan nagari Jérman ingkang taksih wonten turunan Polandia. Miroslav Marian Klose miyos wonten ing Opole, Polandia nalika kaping 9 Juni 1978. Klose dados panyerang ing tim nasional bal-balan Jérman.
Klose miwiti pakaryanipun, dados pamain bal-balan ingkang mumpuni, saking FC Hamburg. Lajeng ndhèrèk tim sanès inggih menika FC Kaiserslautern saking warsa 1999 dumugi warsa 2004. Klose nglajengaken pakaryanipun mawi mlebet ing Wèrder Brèmen. Ing warsa 2007 pindhah dhateng Bayern München. Ingkang kaping sepindhah, Klose nilar Bundesliga. Klose pindhah dhateng tim Lazio.
 
{{Tim nasional Euro 2008 Jerman}}