Cangkem: Béda antara owahan

1 bèt wis ditambahake ,  9 taun kepungkur
tanpa ringkesan besutan
c (r2.7.1) (bot Menambah: ia:Bucca)
Tidak ada ringkasan suntingan
[[Gambar:Sagittalmouth.png|thumb|Skema nglintang tutuk, [[kuping]], [[faring]], lan [[laring]]]]
'''Tutuk''' (basa ngoko: '''Cangkem''') iku sawijining dalan kanggo mlebuné [[panganan]] lan [[banyu]] kang diduwèni [[kéwan]]. Tutuk biasané ana ing [[sirah]] lan umumé dadi bagéyan awal saka [[sistem pancernanpancernaan]] lengkap kang pungkasané ing [[anus]].