Penyanyi: Béda antara owahan

1 bèt wis dibusak ,  9 taun kepungkur
tanpa ringkesan besutan
c
[[Gambar:Britney_Spears.jpg||thumb|200px|[[Britney Spears]] penyanyi kang misuwur ing donya ]]
'''Penyanyi''' yaiku wong kang mumpangatake swarané kanggo salah sijine gawean, kasenengan utawa hobi kang nggunakake piranti kanggo nyiptakake lagu kanthi iringané [[musik]] utawa misuwur kanthi jeneng [[pemusik]]. Nyanyian bisa uga kagolong ing melodhi swara. , nangingNanging tembung ''vokalis'' bisa uga digolongake dening penyanyi amarga bisa ngasilake swara-swara ing njaba melodhi.Ing tlatah [[jawa]] penyanyi wadon asring kasebut biduan.
 
Penyanyi kaperang dadi telu: