Singa: Béda antara owahan

2 bèt wis ditambahake ,  8 taun kepungkur
tanpa ringkesan besutan
c (r2.7.2) (bot Mengubah: gl:León)
 
== Habitat singa ==
Kala rumiyin, singa gesang ing saubenging tlatah [[Afrika]], [[Wetan Tengah]] kaliyan tanah Hindhustan. AngingAnanging sapunika [[habitat]]ipun namung wonten ing sabagéyan alit Afrika kaliyan Indhia.
[[Gambar:Pair of lions v2.jpg|thumb|left|Singa]]
[[Gambar:Habitat singa.JPG|thumb|left|178px|Habitat singa.]]