Bandungan, Semarang: Béda antara owahan

75 bèt wis ditambahake ,  9 taun kepungkur
tanpa ringkesan besutan
c
|provinsi=Jawa Tengah
}}
[[Gambar:BandhunganPasar Kembang Bandungan Semarang.jpg|thumb|right|170px250px|Pasar Kembang ing Bandhungan kang asring uga dai papan rekreasi]]
'''Bandhungan''' iku sawijining kecamatan anyar ing [[Kabupaten Semarang]] minangka salah siji saka 19 kecamatan ing Kabupaten Semarang, asil pamekaran saka sebagean [[Ambarawa, Semarang|Kecamatan Ambarawa]] lan [[Jambu, Semarang|Kecamatan Jambu]]. Kantor kecamatan dumunung ing Jl. Sukorini No. 1 Bandhungan.
 
5.490

besutan