Ayodhya: Béda antara owahan

3 bèt wis ditambahake ,  9 taun kepungkur
typo
c (r2.7.1) (bot Menambah: id:Ayodhya)
(typo)
Ayodhya uga ana ing crita [[Ramayana]] minangka ibukota [[Krajaan Kosala]] kang dijaga ora kalah ing paprangan.<ref name="Ramayana">'''”Ramayana” '''. Oleh: I Gusti Made Widia</ref>. Miturut [[Susastra Hindu]], Kerajaan Kosala manggon ing sisih lor [[kali Gangga]].<ref name="Ramayana"/> Krajaan kasebut duwèké keturunan [[Ikswaku]] saka [[Dinasti Surya]], putra Maharaja [[Waiwaswata Manu|Manu]]
 
== CatatanCathetan kakisikil ==
{{reflist}}
 
* Kakawin Ramayana
 
== Pranala luarnjaba ==
{{wikitravel}}
* {{en}} [http://www.divyadesamonline.com/hindu/temples/delhi/ayodhya-temple.asp Pura Sri Ramar di '''Ayodhya''']
11.904

besutan