Rosaceae: Béda antara owahan

16 bèt wis ditambahake ,  8 taun kepungkur
c
r2.7.2+) (bot Menambah: af:Rosaceae
c (r2.7.2) (bot Mengubah: gl:Rosáceas)
c (r2.7.2+) (bot Menambah: af:Rosaceae)
[[kategori:Tetanduran]]
 
[[af:Rosaceae]]
[[an:Rosaceae]]
[[ar:وردية]]
61.146

besutan