Ukara: Béda antara owahan

16 bèt wis ditambahake ,  9 taun kepungkur
c
bot Menambah: sw:Sentensi
c (r2.7.2+) (bot Menambah: bs:Rečenica)
c (bot Menambah: sw:Sentensi)
[[sr:Реченица]]
[[sv:Mening (språk)]]
[[sw:Sentensi]]
[[th:ประโยค (ภาษา)]]
[[tl:Pangungusap]]
32.744

besutan