Kutha Surakarta: Béda antara owahan

11 bèt wis ditambahake ,  7 taun kepungkur
c (r2.7.2+) (bot Menambah: mg:Kota Surakarta)
== Pamarintahan ==
 
Kutha Surakarta dumadidumados sakasaking 5 [[kecamatan]], 51 [[kalurahan]]. Kecamatan-Kecamatan ing kutha Surakarta yaikuinggih punika:
* [[Banjarsari, Surakarta|Kecamatan Banjarsari]]
* [[Jebres, Surakarta|Kecamatan Jebres]]
121

besutan