Semantik: Béda antara owahan

49 bèt wis ditambahake ,  9 taun kepungkur
tanpa ringkesan besutan
(Kaca énggal: Semantik yaiku salah sawijining cabang ngelmu Linguistik kang khusus nyinaoni babagan makna basa.)
 
Semantik yaiku salah sawijining cabang ngelmu Linguistik kang khusus nyinaoni babagan makna basa.
[[Kategori: Linguistik, Ngelmu Basa, Humaniora]]