Semantik: Béda antara owahan

24 bèt wis dibusak ,  9 taun kepungkur
tanpa ringkesan besutan
Semantik yaiku salah sawijining cabang ngelmu Linguistik kang khusus nyinaoni babagan makna basa.
[[Kategori: Linguistik, Ngelmu Basa, Humaniora]]