Kali Thames: Béda antara owahan

2 bèt wis ditambahake ,  8 taun kepungkur
c
sithik
c (didelèkaké dhisik)
c (sithik)
}}
 
'''Kali Thames''' iku sawijining [[kali]] sing mili ing [[kidul]] [[Inggris]] lan ngubungaké kutha [[London]] karo laut. Kali kanthi dawa 356 [[kilometer]] lan wiyar perairan tekan 12,.935 km² iki muaranésungapané ing [[lautLaut Lor]].
 
{{geo-stub}}
[[hu:Temze]]
[[hy:Թեմզա]]
[[isid:Sungai Thames]]
[[is:Thames]]
[[it:Tamigi]]