Steven Gerrard: Béda antara owahan

49 bèt wis ditambahake ,  9 taun kepungkur
c
r2.7.3) (bot Menambah: xmf:სტივენ ჯერარდი; kosmetik perubahan
c (r2.7.2+) (bot Menambah: my:စတီဗင်ဂျရတ်)
c (r2.7.3) (bot Menambah: xmf:სტივენ ჯერარდი; kosmetik perubahan)
}}
[[Gambar:Gerrard.jpg|thumb|Steven Gerrard.]]
'''Steven George Gerrard''' ({{lahirmati|''Whiston'', [[Inggris]]|30|5|1980}}) inggih menika salah satunggalipun pemain [[ bal-balan]] saking [[Inggris]]. Piyantunipun langkung inggil inggih menika 188 cm. Gerrard ingkang biasa dipun aturi Stevie G main ing klub [[Liverpool ]] wiwit [[taun]] 1997.<ref>http://www.liverpoolfc.tv/team/squad/gerrard/</ref>
 
== Gelar ==
[[uk:Стівен Джеррард]]
[[vi:Steven Gerrard]]
[[xmf:სტივენ ჯერარდი]]
[[zh:史提芬·謝拉特]]
[[zh-yue:謝拉特]]
40.138

besutan