Seniman: Béda antara owahan

75 bèt wis ditambahake ,  8 taun kepungkur
rintisan
(rintisan)
 
(rintisan)
[[Image:Moore_Theatre_100_Years_-_Artis_03B.jpg|thumb|250px|contoh artis]]
'''Artis''' yaiku [[ahli]] [[séni]], utawa wong kang nduweni bidang [[kérja]] ing dunia séni. iso ugo [[pényanyi]]; [[pémain film]]; [[pélukis]] lan sapanunggalane. <ref name="internet1"> {{id}}[http://artikata.com/arti-319655-artis.html artis] (dipunundhuh tanggal 23 Juni 2012)</ref> tapi sejalan karo pérubahan [[zaman]], wong-wong awam biasa nyébut artis iku wong utawa hal kang ''[[diekspose]]'' ing [[media]], ananging anggépan iki kéliru. <ref name="internet2"> {{id}}[http://bahasa.kompasiana.com/2011/12/18/pergeseran-makna-kata-artis/ pergeseran makna artis] (dipunundhuh tanggal 23 Juni 2012)</ref>