Seniman: Béda antara owahan

Gedhéné ora owah ,  8 taun kepungkur
c
PL 05 SIGIT memindahkan halaman Artis ke Seniman: tembung artis saka basa Inggris
(rintisan)
c (PL 05 SIGIT memindahkan halaman Artis ke Seniman: tembung artis saka basa Inggris)
5.490

besutan