Kaji: Béda antara owahan

18 bèt wis ditambahake ,  8 taun kepungkur
tanpa ringkesan besutan
c (Robot: Perubahan kosmetika)
[[it:Hajj]]
[[ja:ハッジ]]
[[kk:Хаддж]]
[[ka:ჰაჯი]]
[[ko:하즈]]
1

besutan