Kampus: Béda antara owahan

191 bèt wis ditambahake ,  8 taun kepungkur
rintisan
(rintisan)
(rintisan)
'''Kampus''' yaiku sawijining panggonan kagem panggenanipun [[pendidikan]]. [[Pendidikan]] ning kene ora sadremo [[pendidikan]] biasa, ananging [[pendidikan tinggi]]. yaiku [[pendidikan]] sawise [[pendidikan formal]] setingkat [[Sekolah Menengah Atas]] ([[SMA]]).<ref name="kampus"> {{id}} [http://www.lontar.ui.ac.id lontar UI] (dipunundhuh tanggal 24 juni 2012} </ref>
 
{{Kategori:Kampus}}